27.9.2015

Kysymyksiä


SUOSIKKI..

Kaupunki? No ehkä tää Helsinki. Kemi myös on mulle jollai tavalla kuitenki rakas, koska siellä asunu iha pienestä asti ja perhe asuu siellä ja ystäviä, mut Helsinki on vastaukseni.

Lomakohde? Barcelonassa oon käyny kolme kertaa, sen on lempparein missä oon nyt tähän mennessä käyny. Seukki vuonna haaveena ois yrittää päässä johonki lommailee esim. Islantiin, Hollantiin tai Kreetalle kattoo vuohia. Liikaa paikkoja missä haluttais käyä ää!

Biisi? Mun lemppari biisi vaihtuu kyl hemmeti usein ja mielialan mukaan. Nyt repetilä on aika paljon soinu korvissa Asa - Taulu, Bon Iver- re:stracks, Elias Gould - Kylmää vai kuumaa, alt-J - Hunger of the pine ja Oh Wonder- Body gold.

Ravintola ja annos? Miks mulla tulee eka kemispecial pitsa mielee ehheee...Noh ainaki Sävelessä söin iha samperin hyvää pariloitua broilerinrintaa ja paistettua vuohenjuustoa BBQ-kastikkeessa yrttiohralla huh huh! Vaikka paikka ei niinkään näytä mun paikalta MUT mahtavaa ruokaa.Juoma? Cola tölkissä tai lasipullossa kiitos. Vedelläki lähtee iha hyvin jano myös.

Leffa? Mulla on aina tuottanu hankaluuksia vastata tähä kysymyksee. Mulle ei oikee koskaa jää elokuvan nimet mielee mitä oon kattonu. Katon aika paljon leffoja, mut en tykkää yhtää kauhuleffoista. Yleensä ite valkkaan jtn helppoa komediaa tai romanttista, mut annan monesti Teemun valita leffan, koska en ite valitsis semmosia ja aina yllätyn positiivisesti. Mutta kuitenki Interstellar ja Unelmien Sielunmessu on aika mieleenpainautuneit.

TV-sarja? Orange is the new black on hyvä, moderni perhe on hyvä ja kolme miestä ja tyttö on hyvä. Ok myönnän myös että katson salkkareita, mut ei se oo lemppari, se on vaa...nii en tiiä. Tapa? XD

Kirja? Mää en lue kirjoja. Oon kokeillu, mun keskittyminen ei oikee riitä. Pystyn lukee ehkä 4 sivua ja tajuan, että en muista mitä oon ees lukenu.Asu? Oon vähä tykästyny t-paitamekkoihin, ne on nii helppoja ja siihe päälle voi rykässä vaikka mitä. Kokonaisuus mitä dikkailen on siis t-paitamekko, hattu, koruja kaulasa, ja joku huituli siihe pääle.

Meikkituote? Yllä näkyvässä kuvassa uutukainen meikkivoide on melekosen hyvä.

Hiustuote? Paul Mitchelin joku tämmönen hiuksiin jätettävä hoitoaine, hassua et tässä lukee et tätä voi käyttää myös iholle tavallisen kousteusvoiteen sijaan. Sit tykkään iha himona Herbinan marjaspa tuuheuttavasta kuivashampoosta, tuoksuu niin ihanalle ja söpölle.

Sovellus? Instagram aika koukuttava on. @henurainen siellä olen. Kannattaa myös Helsingissä asuvien ja matkakortin omistajien ladata semmonen kun Oma matkakortti sovellus, kätevä.Instagrammaaja? @angelickpicture @issnamor @dtlsuvi @lykkelinaaa on ihania ja värikkäitä ja ja inspiroivia käykää hemmetti tsekkaamasa!

Aamurutiinisi? Oon siinä parantunu ihminen, etten torkuta enää kuin max 3 kertaa. Tykkään herätä hirmu aikasin että saan rauhassa juua kahavit ja meikkailla ja kuunnella musiikkia. Vihaan semmosia hoppusia aamuja hyi.

Mitä vaatekaapistasi löytyy? Paljon mustaa vaatetta ainakin. Kyl mä oon nyt alkanu vähä lähentelee värejäki. Vaatekaapista myös löytyy sekasorto.

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Kamera vermeet, liikaa vaatetta ja unohan aina pyyhkeen.Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Tanssin joskus ja ahmin rinkeleitä.

Mitä laukustasi löytyy aina? Lompakko, avaimet, astmalääke, sateenvarjo jaaa pampuloita.

Viimeisin sisustusostoksesi? Raahaan aina jtn kamaa tigeristä, heh. Viimeks tais olla joku leipäkori hässäkkä.

Viimeisin Whatsapp-viesti? "Rinkelitki loppu"

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille? Yleensä jos meen shoppailee meen johonki ostoskeskuksee, esim forumii tai itiksee. Hyvää ruokaa täältä saa iha sikana, hirvee listan oon rakentanu päässä misä kaikkialla haluan käyä. Hyvää ruokaa saa ainaki fukusta, luckiefun's, vapiano, sävel ja haluaisin käyä aika vasta avatussa chalupassa. Drinkeistä en nyt tiiä ku en oo ees hirveästi käyny ku Kallio alueen pikku kuppiloissa ja siltasessa.

Mitä ostoslistallasi on tänä syksynä? Tarvin uuet kengät. Ja kämppään liittyen meiltä vieläki puuttuu sohva vaikka oon asunu tääl 2kk. Muutenkin huonekalun puutetta on pahasti tääl, eli luultavasti kämppään panostan syksynä.

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Nyt ku näi nälkäsenä miettii nii varmaa soittaisin jollekki kamuselle ja sanoisin et mennää syömää mä tarjoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti